DE MOGELIJKHEDEN

Vakantie in Villa Fahala

Villa Fahala is de ideale plek om tot rust te komen en volop te genieten. Dat kan tijdens een retreat, maar Villa Fahala is ook een heerlijke plek om vakantie te vieren met familie en/of vrienden en is geschikt voor een groep van maximaal 14 personen.

Wanneer je Villa Fahala huurt heb je de beschikking over de Casa, welke bestaat uit 4 slaapkamers, 3 badkamers, een eigen keuken, overdekt terras en een open terras voor het huis én het naastliggende gebouw, de Casita met haar 3 slaapkamers, 3 badkamers, een overdekte buitenkeuken met een overdekt terras.
Alle kamers hebben airco en verwarming.

Daarnaast heeft de villa een fijn zwembad, tuinen rondom met allerlei fruitbomen en een afgeschermde buitendouche met warm water.

De prijzen per nacht (met een minimum van 3 nachten):
Oktober t/m april € 595,- per nacht of € 3.850 per week
Mei t/m september € 695,- per nacht of € 4.500 per week

Dit is inclusief gas, water en licht, wifi, het gebruik van linnengoed, handdoeken en badlakens en eindschoonmaak.

Catering is op aanvraag mogelijk:
Ontbijt : € 10,- pp
Lunch : € 15,- per persoon

2-Gangen menu: € 22,50 per persoon

3-Gangen menu: € 27,50 per persoon

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van allerlei extra services, zoals bijvoorbeeld onze boodschappen service, een massage ‘aan huis’, transfers en activiteiten. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Heeft u een bijzondere reden om bij Villa Fahala te verblijven of is er iets te vieren? Laat het ons weten, zodat we mee kunnen denken!

Reservering:

Om een reservering definitief te kunnen maken, wordt een aanbetaling van 10% van het totaalbedrag gevraagd, deze is non refundable.  3 maanden voor aankomst dient een aanbetaling van 40% naar ons overgemaakt te worden en het resterende bedrag (50%) dient uiterlijk 4 weken voor aankomst betaald te zijn.

Het is tot uiterlijk 3 maanden voor aankomst mogelijk om de reservering te annuleren.

Vraag naar de mogelijkheden

Vul onderstaand formulier in!