Villa Fahala

De gastvrouw Daniëlle

Welkom in Villa Fahala, de plek waar ik verliefd op ben geworden toen ik hier voor het eerst (een aantal jaren geleden) kwam en waar ik mij inmiddels helemaal thuis voel.

Ik ben Daniëlle Idema, 42 jaar, getrouwd met Dylan en trotse moeder van Thomas (17), Jolijn (14) en bonusdochter Sanne (17). In de zomer van 2021 hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en onze langgekoesterde droom om naar Spanje te verhuizen waargemaakt. We kunnen niet anders zeggen dan dat het hartstikke goed gaat en dat we heel erg blij zijn met de stap die we hebben gezet! We genieten volop van het Spaanse leven en alle mooie kansen die op ons pad komen.

Toen ik de villa voor het eerst bezocht was dat nog met het idee om vanuit Nederland naar Spanje te emigreren en Villa Fahala te huren voor de Worqations en Retreats die ik hier wilde organiseren vanuit mijn bedrijf Cascara Moments (en dat is ook volop gebeurd), maar gaandeweg is mijn liefde voor de villa alleen maar groter geworden. In het voorjaar van 2022 vertelde de eigenaresse van de villa, Nicole, mij dat ze eigenlijk wel een jaar een sabbatical wilde nemen en dat was het moment dat ik haar heb gevraagd of ik dan in die periode het beheer van Villa Fahala zou mogen voeren. En zo gebeurde het dat ik op 1 september de sleutel overhandigd kreeg. In eerste instantie voor een jaar, maar met het idee in het achterhoofd dat het wellicht nog wel veel langer zal zijn…

Wat is dit een waanzinnige plek en wat is het een voorrecht om hier te mogen werken en alle gasten van deze bijzondere plek mee te kunnen laten genieten!

Mocht je meer van mij willen weten, schroom dan niet om ernaar te vragen als je in de villa verblijft of volg mij op social media om een idee te krijgen van mijn leven hier in Spanje.

Graag tot snel in Villa Fahala!

Warme groet,

Daniëlle

Danielle idema villa fahala
“Een geweldige, bijzondere plek om helemaal tot rust te komen!
Ook voor groepen is het ideaal.
Zeker een aanrader!”

MIEKE GRUIJTERS