Villa Fahala

De gastvrouw Nicole

Mijn traject in vogelvlucht: als ondernemer in Nederland wilde ik graag een nieuw bestaan opbouwen in Zuid-Europa. Ik had een paar yoga-vakanties met veel plezier beleefd en mensen ontmoet die me hebben geïnspireerd. Ook al ben ik alleenstaand, dit weerhield me niet mijn droom te verwezenlijken.

Eind december 2017 ben ik met een volle vrachtwagen vertrokken na slechts een paar avondjes een cursus Spaanse taal te hebben gevolgd. In het voorjaar wilde ik al van start met Villa Fahala. Ik was een beetje naïef over de verbouwing.

Vanaf mijn besluit in mei 2017 heb ik huurders voor mijn huis en mijn damesmodezaak kunnen vinden, mijn winkel/appartement verbouwd en het juiste huis/locatie kunnen vinden in Zuid-Spanje na een zoektocht door Zuid-Europa.

Begin december heb ik voldaan afscheid genomen van mijn winkel Bibelot/Lot 7 na 18 jaar.
Het was lastiger om mijn 2 geweldige zonen achter te moeten laten. Ze waren mijns inziens in staat om op eigen benen te staan. Hun vader woont dichtbij en is zorgzaam. Dus dat gaf mij de nodige vrijheid.
De ruwe planning was dat ik 2/3 in Spanje ga wonen en 1/3 in Nederland. Dit kan ik ieder moment makkelijk aanpassen.

Het viel niet altijd mee om met Spaanse bouwvakkers te communiceren. Als ik ze al gevonden kreeg! Met horten en stoten is het uiteindelijk toch geworden wat ik had gehoopt, misschien zelfs mooier! Tijd en geld heb ik onderschat maar dit is niet nieuw voor mij.

Ik wil graag een warm nest aanbieden voor mijn vrienden, voor mezelf en zelfs voor de mensen die ik niet ken.
Ik wil de gelegenheid bieden je mentaal en/of fysiek te verrijken in combinatie met de geneugten des levens. Een motto waar ik zelf, als Brabantse vrouw voor sta.

Een van mijn doelstellingen is om met trainers samen te gaan werken die met eigen groepen komen en mijn locatie gaan huren.
Tussendoor wil ik de villa als Bed en Breakfast verhuren.
Tijdens het hoogseizoen is Villa Fahala uitsluitend te huur als vakantiehuis zodat ik tijd kan inhalen met familie en vrienden in Nederland.

Mijn persoonlijke doelstelling op termijn is mezelf te specialiseren in de mens-relatie-problematiek. Wat maakt ons kwetsbaar in de vorm van relaties die we creëren?
En misschien ga ik thema-weken organiseren met een Hotel Hartzeer. Op korte termijn wil ik een yoga-teacher opleiding gaan volgen zodat ik geïnteresseerden een les kan aanbieden. Een massage-opleiding heb ik al op zak.

In alles streef ik naar een win-win-situatie.
Ik hoop zowel mijn klanten, collega’s, mijn vrienden en mezelf iets aan te kunnen reiken en meer geluksbesef bij te kunnen brengen.

“Een geweldige, bijzondere plek om helemaal tot rust te komen! Nicole is een super lieve gastvrouw.
Ook voor groepen is het ideaal.
Zeker een aanrader!”

MIEKE GRUIJTERS

 

Maak kennis met…

Lana

Lana, is een 3-jarige chihuahua. Ze weegt slechts 2,5 kg. Het is een rustig, lief, aanhankelijk schoothondje. Een heerlijk en gezellig maatje. Een hartendief!